Carte de vizită texturată

 • Distribuie pe
 • Preț:
  0,70  LEI

  Carte de vizită personalizată tipărită la cea mai înaltă calitate. Daisler oferă cea mai largă gamă de finisaje pentru cartea ta de vizită. Comandă cu încredere. Prețul este pe model.

  Reducerea pe tiraj se aplică doar pentru procesul de tipar. Prețul este pentru un singur model. Se face comandă separată pentru fiecare model.

  Reducerea pe tiraj se aplică doar pentru procesul de lăcuire. Prețul este pentru un singur model. Se face comandă separată pentru fiecare model.

  Dacă nu ești sigur/ă că fișierul respectă linia de cut, bleed, rezoluția sau orice detaliu tehnic pentru un print calitativ lasă-ne pe noi să te ajutăm.

  Dacă nu ai software dedicat și dorești să faci design-ul online:
  1. Descarcă șablonul nostru în format .AI
  2. Încarcă-l în Canva.
  3. Faci modificările dorite
  4. Exportă fișierul în format .PDF
  5. Atașează-l aici.

  Design with CanvaInstrumente utile

  Dimensiunea maximă de upload este de 20MB.

  Extensii fișier permise pentru încărcare: .pdf,.zip,.rar

  Dimensiune maximă 2GB

  * Câmpuri Obligatorii

  Închide

  Livrare prin curier express in toată țara: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat Cargus (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

   

  Livrare locală prin aplicația Glovo: 

  Transportul costă 30 lei tva inclus pentru zona de acoperire Cluj-Napoca și comuna Florești jud. Cluj. Nu se poate trimite în țară.

   

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

   

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Toată lumea știe ce e o carte de vizită. Și toată lumea le folosește. Sunt cel mai simplu și mai la îndemână mijloc de care dispui pentru a te face cunoscut pe tine ori pe afacerea ta. De regulă sunt câteva dimensiuni standard, dar nimeni nu spune că trebuie neapărat să te încadrezi în tipare. La fel, la dispoziția ta sunt numeroase tipuri de hârtii sau de materiale pentru listare la fel ca și finisările ulterioare, totul pentru a-ți crea imaginea pe care o dorești.
  Cod produs CVPU0003
  Le punem pe curier în Se pune pe curier în 3 zile lucrătoare (termenul de livrare se confirmă după plasarea comenzii)
  dimensiuni 9 x 5 cm, 8.5 x 5.5 cm
  material Texturat 8 - Lucios
  Greutate hârtie/material 275 gr/m²
  Alte detalii Textura cartonului interfează cu uniformitatea aplicării culorii. Cartonul are o suprafață care poate fi mai rugoasă sau mai poroasă decât alte suprafețe netede, astfel textura poate crea obstacole în calea unei aplicări uniforme.
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii