Carte de vizită transparentă

 • Distribuie pe
 • Preț:
  2,00  LEI
  • Cumpara 100 pentru 1,80  LEI fiecare si câştigi 10%

  Carte de vizită personalizată tipărită la cea mai înaltă calitate. Daisler oferă cea mai largă gamă de finisaje pentru cartea ta de vizită. Comandă cu încredere. Prețul este pe model.

  Dacă nu ești sigur/ă că fișierul respectă linia de cut, bleed, rezoluția sau orice detaliu tehnic pentru un print calitativ lasă-ne pe noi să te ajutăm.

  Dimensiune maximă 20MB

  Extensii fișier permise pentru încărcare: .pdf,.zip,.rar

  Dimensiune maximă 2GB

  Închide

  Livrare prin curier rapid: 

  Transportul costă 30 lei pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Toată lumea știe ce e o carte de vizită. Și toată lumea le folosește. Sunt cel mai simplu și mai la îndemână mijloc de care dispui pentru a te face cunoscut pe tine ori pe afacerea ta. De regulă sunt câteva dimensiuni standard, dar nimeni nu spune că trebuie neapărat să te încadrezi în tipare. La fel, la dispoziția ta sunt numeroase tipuri de hârtii sau de materiale pentru listare la fel ca și finisările ulterioare, totul pentru a-ți crea imaginea pe care o dorești.
  Cod produs CVPU0002
  Le punem pe curier în 3 zile lucrătoare
  dimensiuni 9 x 5 cm
  material PVC 0.5 mm semi-transparent
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii