Carte de vizită decupată

 • Distribuie pe
 • Preț:
  1,80  LEI

  Carte de vizită personalizată tipărită la cea mai înaltă calitate. Daisler oferă cea mai largă gamă de finisaje pentru cartea ta de vizită. Comandă cu încredere. Prețul este pe model.

  Dacă nu ești sigur/ă că fișierul respectă linia de cut, bleed, rezoluția sau orice detaliu tehnic pentru un print calitativ lasă-ne pe noi să te ajutăm.

  Dimensiune maximă 20MB

  Extensii fișier permise pentru încărcare: .pdf,.zip,.rar

  Dimensiune maximă 2GB

  * Câmpuri Obligatorii

  Închide

  Livrare prin curier rapid: 

  Transportul costă 30 lei pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Cărți de vizită speciale. La fel ca tine. Ieși din tipare și din mulțime cu aceste cărți de vizită speciale care vin decupate suplimentar pentru a crea imaginea pe care ți-o dorești. Realizate pe hârtie de calitate, cărțile de vizită cu decupare suplimentară sunt elementul de care ai nevoie. Comandă-le aici.
  Cod produs CVPU0006
  Le punem pe curier în 3 zile lucrătoare
  dimensiuni 9 x 5 cm
  material Înfoliere față verso
  Greutate hârtie/material 350 gr/m²
  Alte detalii Colțurile sau unghiurile ascuțite e posibil să pară nefinisate. Se recomandă o decupare în formă rotunjită.
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii