Carte de vizită decupată

 • Distribuie pe
 • Preț:
  1,75  LEI

  Comanda minima este de 50 buc. Preturile nu sunt valabile pentru alt tiraj decat cel specificat iar pentru oferta personalizata pretul poate diferi. Pretul este pe model.

  ATAȘEAZĂ FIȘIER FĂCUT DUPĂ ȘABLON max. 20MB

  Extensii fișier permise pentru încărcare: .pdf,.zip,.rar

  Dacă nu ești sigur/ă că fișierul respectă linia de cut, bleed, rezoluția sau orice detaliu tehnic pentru un print calitativ lasă-ne pe noi să te ajutăm.

  * Câmpuri Obligatorii

  Închide

  Livrare prin curier rapid: 

  Transportul costă 25 lei pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Cărți de vizită speciale. La fel ca tine. Ieși din tipare și din mulțime cu aceste cărți de vizită speciale care vin decupate suplimentar pentru a crea imaginea pe care ți-o dorești. Realizate pe hârtie de calitate, cărțile de vizită cu decupare suplimentară sunt elementul de care ai nevoie. Comandă-le aici.
  Cod produs CVPU0006
  Timp de livrare 3 zile lucrătoare
  dimensiuni 9 x 5 cm
  material Înfoliere față verso
  Greutate hârtie/material 350 gr/m²
  Alte detalii Colțurile sau unghiurile ascuțite e posibil să pară nefinisate. Se recomandă o decupare în formă rotunjită.
  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii