Mască textilă reutilizabilă copil 5-10 ani personalizată

 • Distribuie pe
 • Preț:
  18,00  LEI

  Comanda acum masca personalizata reutilizabila de protectie pentru copii. Măștile textile îți vor oferi un plus de protecție de fiecare dată când ieși din casă. Suplimentar, acum le poți și personaliza.

  Dacă nu ești sigur/ă că fișierul respectă linia de cut, bleed, rezoluția sau orice detaliu tehnic pentru un print calitativ lasă-ne pe noi să te ajutăm.

  Dimensiune maximă 20MB

  Extensii fișier permise pentru încărcare: .pdf,.zip,.rar

  Dimensiune maximă 2GB

  Închide

  Livrare prin curier rapid: 

  Transportul costă 30 lei pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat (lista localităţilor se poate consulta aici). Pentru localităţile din afara ariei, se va percepe o taxă suplimentară fata de tariful standard, respectiv 12 lei.

  Livrare

  Termenul de livrare este specificat la fiecare produs.

  Ridicare din showroom:

  Ridicarea produselor comandate din magazinul nostru se face gratuit.

  Despre produs

  Îți recomandăm să porți o mască de fiecare dată când ieși din casă și ajungi în locuri în care se află și alți oameni, precum piețe sau magazine. Partea exterioară poate fi personalizată fără probleme, în cazul în care vrei ca masca ta să transmită un mesaj optimist celor cu care te întâlnești. Măștile se pot spăla la o temperatură de cel puțin 60 de grade și pot fi reutilizate. Material 100% Poliester Elastic - datorită cererii foarte mari am întâmpinat dificultăți de aprovizionare la materialul original. Pentru a putea asigura în continuare fluxul de comenzi am schimbat materialul cu unul din aceeași familie de materiale. Acum este 100% poliester pentru personalizare în culori vii și saturate.
  Cod produs MPPU04
  Le punem pe curier în 2 zile lucrătoare
  dimensiuni 19.7 x 13.5 cm
  material Două straturi textile. Stratul exterior 100% poliester elastic. Stratul interior bumbac alb / negru.
  Alte detalii Produs promotional/non-medical. Se recomandă spălarea la temperatură de peste 60 grade. Se personalizează prin sublimare. Reutilizabilă.

  S-ar putea să te intereseze şi:

  Lățime Înălțime Nici un fisier selectat

  Recenzii